Feestelijke opening De Klusserette… nu ook voor bewoners van Macharius-Heirnis!

Mach-H en De Klusserette slaan de handen ineen! Op zaterdag 14 mei 2022, tussen 14u en 17u, opent de Klusserette haar deuren. Er valt vanalles te beleven! Nu ook voor bewoners van de Macharius-Heirniswijk!

UITLEENDIENST Maak kennis met de uitleendienst, maak je lid, en leen het hele jaar allerlei gereedschap uit voor kleine klussen in huis en tuin (vb. boormachine, zaag, …). Ontdek ook het buurtatelier waar je grotere toestellen zoals een tafelzaag kan gebruiken en samen kan komen klussen. (**enkel voor inwoners van Macharius-Heirnis – Dampoort – Sint-Amandsberg**)

REPAIR CAFE laat je kapotte spullen herstellen door de immer enthousiaste herstellers van het repair café. Je kan er terecht voor voor het herstellen van textiel, multimedia, klein elektro en fietsen. Helemaal gratis, tenzij een wisselstuk nodig is om bijvoorbeeld jouw fiets of broodrooster te herstellen. Een vrije bijdrage is welkom (enkel cash, er is geen bancontact in de Klusserette).

ONTDEK ook alle andere initiatieven die huizen in de Klusserette: het Doorgeefdepot • Techmobiel • Op Wielekes • de DoKa • De Sprekende Lieve • het rolstoeltoegankelijke composttoilet ‘Ecokaka’Vrijwilligers vertellen je met plezier wat meer over al deze bruisende initiatieven!

Meer info: http://www.klusserette.be/

Je vindt de Klusserette op de site van het Winkelcentrum Dampoort, naast de Hubo (aan de helling naar beneden).